syväjatäsäilion pesu

Huolto­kierrokset

Jätepisteet siistiksi huoltokierroksella

Huoltokierros

Huoltokierrokset auttavat pitämään jätepisteet siisteinä tyhjennysten väleissä ja ylläpitämään turvallisuutta. Se toimii jätehuollon normaalin tyhjennysvälien tukena.

Pursuaako jätepisteet ylimääräistä romua?

Jätepisteille kerääntyy usein irtoromuja, kuten huonekaluja ja elektroniikkaa. Suuremmat irtoromut hankaloittavat jätteiden lajittelua ja tyhjennystä. Jätepisteen ylläpito ehkäisee tuhoeläinongelmaa ja parantaa asumisviihtyvyyttä. Isot esineet ja erilaiset muut romut voivat aiheuttaa myös vaaratilanteita asukkaille tai jätehuollon työntekijöille. Jäteastioiden ulkopuolelle jätetyt roskat saattavat houkutella myös tuhoeläimiä.

Joskus voi olla paikallaan myös optimoida jäteastioiden määrää tai tyhjennysrytmiä.

romujen nouto

Joustava huoltokierros­ohjelma

Kierroksillamme keräämme ylimääräiset romut ja huonekalut, pitäen jätepisteet siisteinä ja toimivina. Lisäksi siivoamme jätepisteen roskista.

Palvelussa kiinteistölle laaditaan oma kunnossapito-ohjelma tarpeiden mukaan. Jätepisteille sovitaan kiinteistökohtainen kierrosohjelma, joka voi olla esimerkiksi 1-4 krt/kk tai vieläkin useammin tarpeen mukaan.

Huoltokierros sisältää:

  • Ylimääräisten romujen, huonekalujen jne. keräys
  • Roskaantumien siivous / lakaiseminen
  • Jätteiden lajittelu- ja käsittelymaksut
  • Jätepisteen pesu kerran vuodessa.
romujen nouto

Irtoromujen noutopalvelu

Säännöllisen huoltokierrosten lisäksi tarjoamme irtoromujen noutopalveluja, joissa tyhjennämme jätepisteiden lisäksi myös varastoja ja muita tiloja.