syväjatäsäilion pesu

Syväjäte­säiliön huolto

Molok, Finncont Luowia, Haba, LT Deepload ja EcoSir

Monipuolista Huoltopalvelua

Taloyhtiön vastuulla on huolehtia, että kiinteistön syväjätesäiliöitä on turvallista käyttää.

Huollossa tarkistamme säiliöiden kuluvat osat ja testaamme niiden toimintakunnon. Tällä varmistetaan säiliöiden olevan siistejä ja turvallisia niiden käyttäjille, sekä tyhjentäjille. Huoltotoimet dokumentoidaan sähköiseen toiminnanohjausjärjestelmään, josta kohteen huoltohistoria löytyy.

Syväjätesäiliöiden huolto sisältää

  • Säiliön kuntotarkastuksen
  • Runkokaivon, kannen ja verhoilun pesun
  • Säiliön kuluvien osien tarkastuksen (nostosäkkien lukitus, täyttöluukku jne.)
  • Toimivuuden kannalta tarpeelliset ja välttämättömät korjaustyöt
  • Suoritetuista huoltotoimista merkintä sähköiseen huoltokirjaan
  • Ilmoituksen asiakkaalle mahdollisista vahingoista, epäkohdista, korjaustarpeista
Syväjätesäiliön huolto

Vuosihuolto-ohjelman edut

Vuosihuolto-ohjelma on huoleton vaihtoehto pitää jätesäiliöt toimintakunnossa, siisteinä ja turvallisina.

Toimintakuntotakuu

Kaikki Kiinteistö Varustamon vuosihuolto-ohjelmassa mukana olevat syväjätesäiliöt ovat kuntotarkistettuja. Myönnämme vuosihuolto-ohjelmaan kuuluville syväjätesäiliöille toimintakuntotakuun. Takuu on voimassa vuosihuoltojen välisen ajan aina seuraavaan vuosihuoltoon saakka. Järjestämme välittömät korjaustoimet tai korvaavan jätehuollon kahden arkipäivän kuluessa ilmoituksesta. Palvelulla haluamme varmistaa asiakkaillemme katkeamattoman, laadukkaan ja ammattitaitoisen jätehuollon

Syväjäte­säiliön korjaus

Sattuiko vahinko tai kohtasiko ilkivalta?

Taloyhtiön vastuulla on syväjätesäiliöiden ylläpito. Vuosi- ja kertahuoltojen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman korjauspalveluita ja varaosia kaikkien valmistajien syväjätesäiliöille. Erilaiset palo-, törmäys- ja ilkivaltavahingot hoidetaan nopeasti, vuosien kokemuksella.

jäteauto

Miksi valita meidät?

Kiinteistö Varustamo Oy on tunnettu syväjätehuoltotoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Yli 12 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet kattavan vuosihuolto-ohjelman, joka kattaa valtaosan koko pääkaupunkiseudun ja ympäristökuntien syväjätesäiliöistä.

Monipuolinen osaaja

Erottaudumme muista huoltoliikkeistä huoltamalla ja korjaamalla kaikkien Suomessa käytössä olevien säiliövalmistajien tuotteet, kuten Finncont Luowia, Haba, LT Deepload, EcoSir ja Molok. Monipuolinen huoltokalustomme, osaava ja koulutettu huoltohenkilökuntamme sekä laaja varaosavalikoimamme mahdollistavat laadukkaan palvelun kaikille asiakkaillemme.