Syväjäte­säiliöiden asennukset

Molok, Finncont Luowia, Haba, LT Deepload ja EcoSir

Enemmän kapasiteettia ja piilossa maanalla

Syväjätesäiliöt ovat kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu, koska suurin osa jätesäiliöstä sijaitsee maan alla. Se ei tarvitse erillistä roskakatosta, eikä jäteastioiden liikuttelua. Syväjätesäiliöön mahtuu huomattavasti enemmän jätettä, jolloin myös tyhjennysten määrä vähenee.

Meillä on pitkä kokemus syväjätesäiliöiden asentamisesta erilaisille kiinteistöille. Noudatamme kaikkia alan säännöksiä ja standardeja. Asennamme kiinteistöllenne kaikilta merkeiltä toimivat, turvalliset ja pitkäikäiset syväjätesäiliöt.

kaivuu

Suunnittelu ja asennus

Jätesäiliöiden asennusta varten teemme tarvittaessa jätehuoltosuunnitelman, jossa kartoitetaan mm. optimaalinen säiliöiden sijoituspaikka, säiliömäärän ja -koon mitoittaminen vastaamaan jätemääriä.

Tarjoamme myös kattavat huolto- korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin.

Asennuspalvelu sisältää

  • Suunnittelu
  • Johtokarttojen tilaus ja nouto
  • Kaivuu
  • Pohjien tasoitus / tärytys
  • Säiliöiden asettelu maakuoppaan oikeille paikoille
  • Maanvaihto / -täyttö
  • Säiliöiden käyttökuntoon laittaminen
Syväjätesäiliöitä pihalla

Turvallinen ja ympäristö­ystävällinen

Syväjätesäiliön asentaminen tuo monia etuja, kuten turvallisen jätehuollon ja vähemmän hajuhaittoja. Syväjätesäiliö on suunniteltu estämään jätteiden joutuminen maaperään ja ympäristöön.

jäteauto

Huollot ja korjaukset

Kaikki Kiinteistö Varustamon vuosihuolto-ohjelmassa mukana olevat syväjätesäiliöt ovat kuntotarkistettuja. Myönnämme vuosihuolto-ohjelmaan kuuluville syväjätesäiliöille toimintakuntotakuun. Takuu on voimassa vuosihuoltojen välisen ajan aina seuraavaan vuosihuoltoon saakka.

Erotaudumme valmistajien omista huoltoliikkeistä huoltamalla ja korjaamalla kaikkien Suomessa käytössä olevien säiliövalmistajien tuotteet, kuten Molok, Finncont Luowia, Haba, LT Deepload ja EcoSir.