syväjatäsäilion pesu

Jäte­huoneiden pesut

Puhdas jätehuone parantaa asumisviihtyvyyttä

Siisti jätehuone ei haise

Jäteastioiden lisäksi myös jätehuoneiden lattiat ja seinäpinnat altistuvat jatkuvasti erilaisille epäpuhtauksille ja kulumiselle. Tarjoamme tehokasta lattioiden ja seinäpintojen sekä jäteastioiden pesua ja desinfiointia.

Perusteellinen jätehuoneen siivous ja desinfiointi, ei ainoastaan poista hajuja ja bakteereita, vaan luo myös viihtyisämmän ympäristön asukkaille. Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka eivät ole vaarallisia ihmisille tai luonnolle.

Tuloksena on siisti jätehuone ilman epämiellyttäviä hajuja, jota on mukava käyttää.

Jätehuoneiden pesu sisältää

  • Jätetilan siivouksen
  • Lattia- ja seinäpintojen pesun
  • Jäteastioiden pesun
  • Jätetilan ja astioiden kuntotarkastuksen
  • Mahdollisista ongelmista raportoinnin
Jätehuoneen pesu

Huoltokierros sisältää pesun

Säännölliseen Huoltokierros-ohjelmaamme kuuluvien kiinteistöjen jätetiloihin kuuluu pesu kerran vuodessa. Huoltokierrokset auttavat pitämään jätepisteet siisteinä ja ennen kaikkea toimintakuntoisina. Katso kuinka voit parantaa asumisviihtyvyyttä ja säästää kuluissa.

jäteauto

Miksi valita meidät?

Kiinteistö Varustamo Oy on tunnettu syväjätehuoltotoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Yli 12 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet kattavan vuosihuolto-ohjelman, joka kattaa valtaosan koko pääkaupunkiseudun ja ympäristökuntien syväjätesäiliöistä.

Monipuolinen osaaja

Erotaudumme valmistajien omista huoltoliikkeistä huoltamalla ja korjaamalla kaikkien Suomessa käytössä olevien säiliövalmistajien tuotteet, kuten Finncont Luowia, Haba, LT Deepload, EcoSir ja Molok. Monipuolinen huoltokalustomme, osaava ja koulutettu huoltohenkilökuntamme sekä laaja varaosavalikoimamme mahdollistavat laadukkaan palvelun kaikille asiakkaillemme.