Roska-auto ja kuljetaja

Yritys

historiallinen kuva

Kiinteistö Varustamo Oy on kotimainen, yksityisomisteinen kiinteistöjen ylläpitoon ja jätehuoltopalveluihin erikoistunut yritys. Kiinteistö Varustamon tavoitteena on edistää kiinteistön toimivuutta sekä käyttömukavuutta kaikilla sen osa alueilla. Ympäristönhuolto on myös vahvoja osaamisalueitamme, joten annamme sille myös painoarvoa.

Kiinteistö Varustamo Oy toiminnan ydin perustuu yritysten kanssa tapahtuvaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja sen parantamiseen, joka palvelee molempien osapuolten kehittymistä. Tarkoituksemme on saada hyvin suoritetulla työllä aikaan pitkiä ja kestäviä asiakassuhteita. Näillä periaatteilla konseptimme palvelut saadaan toimimaan jouhevasti ja tehokkaasti molempiin suuntiin.

Syväjätesäiliön huolto
Huoltoauto

Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulassa, josta on hyvät yhteydet päätoimialueillemme, pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntiin. Käytössämme on kaksikymmentä (20) kiinteistön eri toimintoihin tarkoitettua hyötyajoneuvoa, jotka soveltuvat monien erilaisten palveluiden tarpeisiin. Oma huoltokorjaamomme vastaa kalustomme toimivuudesta ja kunnosta.

Henkilökuntaamme kuuluu yhteensä 15 työntekijää. Mukana on sopivasti niin nuorekkuutta kuin tietenkin pitkäaikaista kokemustakin. Osaamista alalta on vuosikymmenten takaa.

Kiinteistö Varustamo on olemassa kiinteistöjä varten.

Luotettava Kumppani

Kiinteistö Varustamo Oy on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi-palvelussa.

Raportti päivitetään vähintään kahden kuukauden välein ja kunnossa oleva raportti sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat.

  • Verotodistuksen
  • Kaupparekisteriotteen
  • Todistuksen eläkevakuutusmaksuista
  • Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
  • Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
  • Tapaturmavakuutustodistuksen

luotettava kumppani

Yhteistyö­kumppanit