syväjatäsäilion pesu

Jäte­huoneiden huollot ja
korjaukset

Toimiva jätetila helpottaa jätehuoltoa ja antaa siistin vaikutelman

Siisti jätehuone

Jätehuoneiden kunnossapito on olennainen osa kiinteistön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arvon säilyttämistä. Ne vaikuttavat asukkaiden viihtyvyyteen, kiinteistön maineeseen sekä ympäristönsuojeluun. Jätehuoneiden säännöllinen kunnossapito ei ainoastaan paranna asukkaiden viihtyvyyttä, vaan myös luo positiivisen vaikutelman kiinteistöstäsi.

Jätehuoneen pesu
rottasuojaus

Jätetilojen huolto- ja korjaustyöt

Tarjoamme jätetilojen huolto- ja korjauspalveluita, jotka varmistavat jätehuoneiden toiminnan ja turvallisuuden. Jätetilat ovat alttiina erilaisille vaurioille ja kulumiselle, ja erilaiset huolto sekä korjaustoimenpiteet ovat välttämättömiä, jotta jätehuone pysyy vuosien mittaan toimivana ja mukavana käyttää.

Palo-, törmäys- ja ilkivaltavahingot

Erilaiset vahingot voivat estää osittain tai kokonaan jätehuoneiden toiminnan. Usein palovahingon tai ilkivallan kohteeksi joutuneet jätehuoneet vaativat nopeaa ja ammattitaitoista korjausta. Huolehdimme vahinkojen korjauksista ja varmistamme, että jätehuoltonne saadaan palautettua toimimaan normaalisti mahdollisimman nopeasti.

jäteauto

Miksi valita meidät?

Kiinteistö Varustamo Oy on tunnettu syväjätehuoltotoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Yli 12 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet kattavan vuosihuolto-ohjelman, joka kattaa valtaosan koko pääkaupunkiseudun ja ympäristökuntien syväjätesäiliöistä.

Monipuolinen osaaja

Erotaudumme valmistajien omista huoltoliikkeistä huoltamalla ja korjaamalla kaikkien Suomessa käytössä olevien säiliövalmistajien tuotteet, kuten Finncont Luowia, Haba, LT Deepload, EcoSir ja Molok. Monipuolinen huoltokalustomme, osaava ja koulutettu huoltohenkilökuntamme sekä laaja varaosavalikoimamme mahdollistavat laadukkaan palvelun kaikille asiakkaillemme.